Leta je proizvođač nameštaja koji od 1983. godine kao svoj glavni zadatak postavlja proizvodnju nameštaja najvišeg kvaliteta. Svih ovih godina trudimo se da održimo ovo obećanje – ponosni smo na kvalitet našeg nameštaja, kao i na činjenicu da našim klijentima nudimo vrhunski dizajn i udobnost u isto vreme.

Izuzetno nam je važno da svakom projektu pristupimo na jedinstven način, i pored toga što smo do sada radili na velikom broju projekata, svaki od njih je autentičan. Dizajn, komfor i funkcionalnost su ono što čini srž visokog kvaliteta Leta nameštaja.

Znamo da je dug put pred nama, ali verujemo da ništa nije nemoguće, pa ćemo nastaviti da učestvujemo u projektima širom sveta, pretvarajući sirove materijale u umetnost.

NAŠ PRISTUP KVALITETU

Kako bismo održali kvalitet proizvodnje na najvišem nivou, trudimo se da se redovno usavršavamo i napredujemo, iako su godine iskustva za nama. Znamo da je našim klijentima važno da njihovi projekti budu u rukama profesionalaca, tako da naš tim čine najbolji stručnjaci kako u proizvodnji, tako i u prodaji. Ne postoje dva identična projekta – verujemo da je svaki klijent jedinstven i tako mu i pristupamo.

Iako nekada nije lako, verujemo da se snovi ostvaruju. Najponosniji smo što, kao jedan od najfleksibilnijih proizvođača nameštaja u Evropi, ostvarujemo snove naših klijenata i posvećeni smo realizaciji najraznovrsnijih kreativnih ideja.

Naše vrednosti

  • Zadovoljni klijenti
  • Održiv uspeh
  • Napredak naših zaposlenih
  • Inovativni koncepti dizajna
  • Saradnja sa dobavljačima

Naša vizija

Stvaranje neograničenog zadovoljstva naših klijenata od ograničenih resursa, proizvodnjom nameštaja koji odgovara njihovim željama, kao i principima efikasnosti i kvaliteta.

Naša misija

Težimo da budemo među najboljim proizvođačima nameštaja u svetu, koje odlikuju pouzdanost i visok kvalitet proizvoda.

GENERALNI ZASTUPNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU I CRNU GORU

Kao generalni zastupnici Leta nameštaja za Srbiju i Crnu Goru, bavimo se prodajom i distribucijom HoReCa nameštaja, kao i nameštaja za opremanje stambenog i poslovnog prostora. Proteklih godina smo dokazali da smo u samom vrhu izbora mnogih hotelijera, ugostitelja, kao i pravnih i privatnih lica koja imaju potrebe za opremanjem stambenih i poslovnih jedinica.